BIPOLAR este un brand romanesc cu atitudine ce ofera o alternativa la fast-fashion-ul de mall. Din 2011 imbracam femei care nu iau moda mai in serios decat e cazul. Suntem partenerul tau de lifestyle, un hibrid street-smart care fuzioneaza eleganta anilor '20 sau '50 cu apropouri punk-rock. Pentru ca si tie iti place sa porti tenisi Converse sau bocanci Dr. Martens, dar si tocuri atunci cand noblesse oblige.


Alaturi de oamenii cu care lucram si care ne poarta, credem in haine care te imbraca bine si destept, in tinute versatile care se adapteaza oricarei situatii, care iti completeaza orice stare, care afirma toleranta minima la pierderea de vreme, care exploreaza stiluri si functionalitate dincolo de "anotimpurile modei".


Colectiile BIPOLAR se nasc dintr-un mix de stiluri, texturi, idei care se cristalizeaza in jurul atentiei pentru calitatea materialelor, pentru detalii si finisaje, pentru utilitate si felul in care o piesa vestimentara te poate pune in valoare. Ne-am nascut pe valul post-consumerist: nu ne inchinam la trenduri, lucram in serii mici, nu riscam sa-ti vezi tinuta pe altcineva la aceeasi petrecere.


Calitatea si compozitia materialelor deschid lista sistemului nostru de valori. Favorizam in proportie de 80% materialele naturale (matase, bumbac, in, stofe de lana). Pentru restul procentajului, dam o sansa materialelor care pur si simplu ne inspira. Cautam forme cat mai potrivite si flatante pentru hainele pe care ti le propunem.


Colectiile BIPOLAR se intind de la amplu la strâmt, de la transparent la opac, de la office la streetwear, de la zi la noapte, de la croiurile masculine la cele feminine, pentru a-ți îmbrăca fiecare moment al zilei. Hainele se potrivesc cu personalitati care si-au împăcat extremele, plusul si minusul, intunericul si lumina.


Printre rândurile, cusaturile si detaliile ascunse in captuseli, BIPOLAR spune povestea femeii care a trecut de era controlului, si-a privit umbrele in ochi si a invatat sa lucreze cu ele.


For those about to rock with us, we salute you,


A & Friends